Vi håper dere har hatt en fabelaktig sommer og kost dere like mye som Oss🌞

Flere av Oss har holdt koken oppe med utviklingen av Oss-Brikken og appen gjennom hele sommeren, mye takket være høy utetemperatur🌡️, høyt inntak av is🍦 og høy stå-på-vilje for å kunne levere Oss-Brikken til dere!

Oss-teamet sin sommer kort oppsummert

Bendik med sine tre bad🏊 i helt OK temperert vann, en tur til Stockholm med mye trasking, to turer på hytta med mye sol og mange dager på kontoret for å jobbe med brikken. Hele 3(!!)🙈 bad i løpet av sommeren tenkte resten av Oss, spesielt Martine… Hun ruger🤰🐓på en liten testbruker som kommer i oktober og har badet 100 ganger (minst) om dagen som motvekt til varmen! Og spist masse is🍦.

Sébastien opprinnelig fra Frankrike, men bosatt i fjorden🐳 (Sandefjord der altså) dro sammen med familien i campingvogna ned til Frankrike og opplevde første etappe av Tour de France🚴‍ i Fontenay-le-Comte. Etterfulgt av fransk vin og cuisine, 3 is🍦 og null badings..

Roman med sin familie dro til Mexico (Playa del Carmen), for høy Corona og taco-føring🌮! I motsetning til tidligere somrer hvor vi nordmenn normalt higer etter sol og varme, iført langbukse og genser ved ankomst kunne familien i år reise i shorts og t-skjorte. Tilbake i Norge ble det teltturer⛺ i nærområde og til stor glede for små og store ble det for andre gang i år også et besøk til Legoland. Ser dere likheter mellom Roman sine grafer i appen og LEGO forstår dere hvorfor.

Harald har spist is🍦 og fått fiber installert på hytta, sommerens høydepunkter der altså!

Rune sverger til fjellet🏞️ og tok med familien til Hafjell for litt soling, fiske og badeturer, pluss et besøk i Hunderfossen. Avsluttet ferien med noen dager til Gøteborg med Liseberg, Universeum og barnevennlige restauranter🍼🌭🍟 (!!)

For en relativt fersk småbarnsmor er det mye jeg har å glede meg til i tiden fremover, minus disse barnevennlige restaurantene! Jeg heter Janne og er den nye markedsansvarlige (første av sitt slag) i Oss-teamet. Jeg vil være den som lager litt action både her og i andre kanaler i tiden fremover🙌 Så stay tuned. Min sommer har bestått av totalrenovering av bad🛀🏻 (yay!), familieidyll i fjorden🐳, hytteidyll i Sverige med gode venner og i fantastiske Oslofjorden med familie. Ferie er deilig, men du verden så undervurdert hverdagen og barnehagen er!

Sikkert mange ukjente navn i Oss-teamet, jeg vil snart presentert dem til dere på skikkelig vis😎 Med godvilja til skal jeg prøve å få tatt noen bilder også, til og med av Bendik📸

Appen begynner å ta form, noe vi virkelig gleder oss til å vise dere. For å lage appen best mulig trenger vi deres tilbakemelding, vi vil i tiden fremover derfor poste spørsmål og skjermbilder på Oss Norge sin testgruppe på Facebook. Ny prototype av Oss-Brikken ventes neste uke, så gjenstår det å se om bugsa er borte. Tvi tvi🤞

Obs- beklager emoji-bonanza, men Bendik introduserte meg for getemoji.com 😅

Hilsen Janne😘